УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Продуктите трябва да бъдат върнати в състоянието, в което са били доставени: оригинална опаковка, с всички аксесоари и етикети, неповредени и неносени, както и с придружаващия ги документ за продажба (касова бележка), чрез същата куриерска фирма,по която са изпратени

Купувачът е длъжен да върне  продукта, в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване.  Заявките за връщане след изтичане на упоменатия срок, няма да се взимат под внимание.

Адресът,на който трябва да бъдат върнати пратките:

Еконт – гр Хасково офис-,,Орфей,, ул Димитровградско шосе №22 -Сервиз Peugeot 0895727715

СПИДИ – гр Хасково офис-,,Склад ,, ул. ПЛОВДИВСКО ШОСЕ No 2 0884000199

Запазваме правото си да откажем приемането на продукти, които не отговарят на условията за връщане, а именно: повредена или скъсана опаковка, следи от носене, следи от парфюм, надраскани повърхности, липса на етикети и аксесоари придружаващи продукта и т.н.

Получаването на парите за върната стока става чрез наложен платеж, след  преглед от наша страна на стоката и документа за продажба – касова бележка. Изплащането на суми се извършва до 14 работни дни.

ВАЖНО: Всяко връщане или замяна на дадена стока ще бъде прието само след предварително проведен разговор за уточнение по телефона. Не се приемат пратки от клиенти, които не са се свързали с нас предварително за уточнение. Това условие е в интерес на всеки клиент – по този начин се предотвратява евентуален пропуск в условията ни за връщане/замяна.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА! 

Благодарим Ви!